ZAVAŘOVÁNÍ
Sklenice
Víčka
Doplňky
Nejprodávanější
Kód: i375_100-112
Teploměr zavař. s AL pouzdrem 5205010
Skladem 1 ks
295 Kč
Popis produktu Teploměr pro zavařování je velký pomocník při konzervacích úrody v domácnosti. Otvor pro teplotní ukazatel je dlouhý 14cm a je dostatečně čitelný. Délka celého teploměru je 36,5 a je určen pro zavařovací hrnce. Rozsah teploty je od 30°C do 100°C. Část vlastního teploměru je ve skle a jde s ním volně otáčet v obalu do k
Kód: i375_100-15-9003
Moštoměr bez teploměru 5205100
Skladem 1 ks
217 Kč
Moštoměr s organickou náplní Užívá se pro určení koncentrace zkvasitelných cukrů v moštu v kg/hl. Moštoměr bez teploměru Víno se získává z ovocného nebo hroznového moštu, v němž kvasinky rozloží cukr na alkohol, který má konzervační účinky. Má-li víno málo alkoholu, snadno podléhá vadám a nemocím. Pro výrobu vína je rozhodující obsah cuk
Kód: i375_100-113
Lihoměr bez tepl. 0-100% 5205045
Skladem 1 ks
275 Kč
Lihoměr se stupnicích objemových %, t.j. udávající počet mililitrů ethalonu (ethylalkoholu) ve 100 ml roztoku s vodou. Rozsah 0-100%, dělení stupnice 2%, délka 350 mm. Areometrická stupnice je vyměřena při teplotě +20°C.
Kód: i375_100-504
Cukroměr bez tepl. 0-10% 3600201 5205120
Skladem 1 ks
329 Kč
Měřidlo pro určení množství zbytkového cukru v kvasu. Areometrická stupnice udává koncentraci vodných roztoků sacharózy v procentech hmotnostního zlomku. Provedení bez teploměru nebo s teploměrem o rozsahu +10 až +50 °C, dělení po 1 °C. Referenční teplota +20°C. Cukroměr 0-10 % hmot. provozní. Měřicí rozsah [% hmot.] 0 až 10. Dělení